Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Magyar Kabrió Klub FórumTalálkozókEgyéb találkozók (Moderátor: nuccio)Téma: TALIK - ÖTLETEK, JAVASLATOK
Oldalak: [1] 2 3 ... 6   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: TALIK - ÖTLETEK, JAVASLATOK  (Megtekintve 4486 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lonni24
Cabrio Freak

« Válasz #82 Dátum: 2011. november 14. - 11:42 »

Sziasztok! Mint ígértem, most meg íróm NUCCIO temetésének idő pontját. 2011.11.10. 14.15-kor a Megyeri úti temetőben kísérjük utolsó útjára,szeretett barátunkat. Mindenkit várunk, aki részt kíván venni a búcsúztatón. Sír

R.I.P.
Naplózva
JUHY
Junior Cabriofan

« Válasz #81 Dátum: 2011. november 07. - 17:05 »

Sziasztok! Mint ígértem, most meg íróm NUCCIO temetésének idő pontját. 2011.11.10. 14.15-kor a Megyeri úti temetőben kísérjük utolsó útjára,szeretett barátunkat. Mindenkit várunk, aki részt kíván venni a búcsúztatón. Sír
Naplózva
nuccio
Moderátor
Cabrio Veteran
*

« Válasz #80 Dátum: 2010. augusztus 18. - 21:04 »

Bocs Tonto.
Szóval 21 főv. autópiac, a film a Zöld zóna lesz. Az előzetesen kiadottnak megfelelően akkor is lesz grillezés, ha ehhez tökön kell lőni néhány biztonsági őrt. (szúró, vágó köpő és rugófegyvert pls. hozni, maroklőfegyverről gondoskodom.)
Naplózva

Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy a mondanivalód szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.
Tonto
Cabrio God

« Válasz #79 Dátum: 2010. augusztus 05. - 18:22 »

Mint írtam én nem egynaposra tervezem így aki szeretne részt venni a több napos talin az jelezze.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 05. - 18:25 írta Tonto » Naplózva
nuccio
Moderátor
Cabrio Veteran
*

« Válasz #78 Dátum: 2010. július 31. - 13:38 »

Kifejezetten bulista társaság, senkit nem néznek ki. Tonto már bulizott is velünk, pedig az amerikai kisbusz sokminden, csak nem Hyundai  Hááát
Amugy a klubvezetőknek még kabrioklubos pólója is van. Szóval sutyiban beszerveztem egy testvérklubot. Mellesleg ez ünnepélyes keretek között történt, Matyika kapott egy flexet, hogy az Accentet nyitottá tudja tenni, én meg egy fedél nélkül című újságot.  Kacsint
Amúgy www.hyundaiklub.hu baráti társaság, nem feltétel az autó márkája, csak egy kis egészséges lököttség.
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 31. - 13:41 írta nuccio » Naplózva

Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy a mondanivalód szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.
TreeG
Senior Cabriofan
**

-kINGpIN-

« Válasz #77 Dátum: 2010. július 31. - 12:03 »

Aug. 21.-én a másik lökött csapat (jundájklub) happeninget szervez a Nagykőrősi úti autósmoziba. Tűzrakás meg sütögetés is szóba került. A film piszokul lényegtelen lesz, egy kis amerikát játszunk. Egy kis barátkozás a bádogtetősökkel???

Ha nem néznek ki, én szívesen csatlakozom.  Kacsint

,,sütögetés? mozi? megyek ha tényleg nem néznek ki, Kacsint
,,valamint meglestem a 2 linket is,, nekem az messze lenne, és nem is aludnék ott,, :S,,
« Utoljára szerkesztve: 2010. július 31. - 12:33 írta KoMi » Naplózva

.-.always use your seatbelt & your BaseballCap.-. Kacsint
- TreeG -
TreeG
Senior Cabriofan
**

-kINGpIN-

« Válasz #76 Dátum: 2010. július 31. - 12:01 »

Aug. 21.-én a másik lökött csapat (jundájklub) happeninget szervez a Nagykőrősi úti autósmoziba. Tűzrakás meg sütögetés is szóba került. A film piszokul lényegtelen lesz, egy kis amerikát játszunk. Egy kis barátkozás a bádogtetősökkel???

Ha nem néznek ki, én szívesen csatlakozom.  Kacsint

,,sütögetés? mozi? megyek ha tényleg nem néznek ki, Kacsint
Naplózva

- TreeG -
Zolo
Cabrio Veteran

« Válasz #75 Dátum: 2010. július 31. - 09:21 »

Ha nem néznek ki, én szívesen csatlakozom.  Kacsint
Naplózva

Just shut up and drive! ;-)
nuccio
Moderátor
Cabrio Veteran
*

« Válasz #74 Dátum: 2010. július 30. - 23:06 »

Naplózva

Zolo
Cabrio Veteran

« Válasz #73 Dátum: 2010. július 30. - 10:50 »

Én szívesen csatlakozom bármihez, de az augusztus 20 az nekem szent és sérthetetlen tűzijátéknézés a Rózsa domb tetjéról, már sok-sok éve.  Kacsint Egy másik hétvégén viszont simán!  Menő
Naplózva

Just shut up and drive! ;-)
Tonto
Cabrio God

« Válasz #72 Dátum: 2010. július 29. - 19:53 »

Ötlet mivel erre felé régen jártam már
http://www.doran.hu/
http://www.napviraghaz.hu/
Naplózva
Tonto
Cabrio God

« Válasz #71 Dátum: 2010. július 29. - 19:40 »

Én mennék valamerre ha úgy adódna, most úgyis lemaradtam, Szomorú
,,de merre gondoltad?

na ezt nem tudom .... nálam van gyerek ezt is bele kell kalkulálni
Naplózva
TreeG
Senior Cabriofan
**

-kINGpIN-

« Válasz #70 Dátum: 2010. július 29. - 19:23 »

Én mennék valamerre ha úgy adódna, most úgyis lemaradtam, Szomorú
,,de merre gondoltad?
Naplózva

- TreeG -
Tonto
Cabrio God

« Válasz #69 Dátum: 2010. július 29. - 19:19 »

Augusztus 20.ára vagy környékére szeretnék talit szervezni. Akinek kedve lenne hozzá jelezze itt.
kössssssssz
Nem feltétlenül 1 napos dologról lenne szó, sőt inkább hétvégi tali lenne, ezért sztem gyorsan neki kellene lódulni.
Naplózva
Lonni24
Cabrio Freak

« Válasz #68 Dátum: 2010. június 06. - 08:18 »

3 óra után végzem a melóval, megtudakolom, hogy mit tervez a család.
OK

Anyámmal lesz program.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 6   Fel
Nyomtatás
Magyar Kabrió Klub FórumTalálkozókEgyéb találkozók (Moderátor: nuccio)Téma: TALIK - ÖTLETEK, JAVASLATOK
Ugrás: