mandarin
Adminisztrátor
Cabriofan

|
 |
« Válasz #197 Dátum: 2010. szeptember 23. - 00:31 » |
|
Fóruminfo.
A Mindenféle nagyon régen használt topicjait ideiglenesen lezárom a könnyebb átláthatóság kedvéért. Későbbi törlésük, archiválásuk vagy újranyitásuk igény szerint.
köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nuccio
Klubtag
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #196 Dátum: 2010. szeptember 23. - 00:25 » |
|
Fóruminfo.
A Mindenféle nagyon régen használt topicjait ideiglenesen lezárom a könnyebb átláthatóság kedvéért. Későbbi törlésük, archiválásuk vagy újranyitásuk igény szerint.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy a mondanivalód szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.
|
|
|
mandarin
Adminisztrátor
Cabriofan

|
 |
« Válasz #195 Dátum: 2009. január 17. - 19:17 » |
|
a kép miért lett csuszkás?
hmm, jogos, azt elfelejtettem újra beállítani állítani. thx. még mindig  bocsi. javítva. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tonto
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 2009. január 16. - 19:44 » |
|
hmm, jogos, azt elfelejtettem újra beállítani állítani. thx. még mindig 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mandarin
Adminisztrátor
Cabriofan

|
 |
« Válasz #193 Dátum: 2008. december 05. - 17:48 » |
|
hmm, jogos, azt elfelejtettem újra beállítani állítani. thx.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tonto
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2008. december 05. - 16:29 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tonto
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2008. augusztus 09. - 17:59 » |
|
Most KoMi ne figyeljen  ... aztán majd elnök leszel  huhúúú fehérváron lesz a központ na jóóóó csak hülyülök  így a jó amig a kollektíva vidám 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sellö
Globális moderátor
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2008. augusztus 09. - 15:25 » |
|
Áhááááááá ... szóval te voltál  Na nem baj, de csak fíííííííííííínoman azzal a takarítással Ja, a főoldal mikor szépül ?  Ahha. :-) Az nem csak rajtam múlik....egyelőre moderátor vagyok csak... :-)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tonto
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2008. augusztus 09. - 15:21 » |
|
Tonto: ezentúl értesítést kapsz arról, ha egy nem ideillő hozzászólást törlünk. Mellesleg mi nem a V8CARS vagyunk. :-)
Áhááááááá ... szóval te voltál  Na nem baj, de csak fíííííííííííínoman azzal a takarítással Ja, a főoldal mikor szépül ? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sellö
Globális moderátor
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2008. augusztus 09. - 12:21 » |
|
Tonto: ezentúl értesítést kapsz arról, ha egy nem ideillő hozzászólást törlünk. Mellesleg mi nem a V8CARS vagyunk. :-)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sellö
Globális moderátor
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #187 Dátum: 2008. augusztus 09. - 12:18 » |
|
Tonto írta:
Szeretném tudni miért törölgetik a tagok hozzászólásait, köztük persze az enyém is és más tagokét is. Ez valami új trend vagy valaki nagyon ráér ? Milyen indokkal cenzúrázzák ezeket a hozzászólásokat? Tudomásom szerint ez a módszer ennél nagyobb fórumokon is a hozzászóló tag értesítésével történik , ismétlem értesítésével, tehát nem kell beleegyeznie , de legalább értesítve van róla. Tudom, hogy már többször említettem ezzel kapcsolatban a V8CARS-t, de ... Kérném azt a klubtársunk, moderátorunk vagy akármink aki ezt teszi lagalább mailban értesítsen engem illetve tagjainkat, hogy mely üzenetét törli és persze, erre mi az indoka.
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM előre is
U.I.: Ha másra nem is, legalább a klubtagokra lehetnétek tekintettel, ezzel a problémával kapcsolatban.
Mégegyszer köszönöm
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tonto
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2008. május 05. - 19:30 » |
|
Kéretik a naptárba bejegyezni : Tavaszi Weekend Trip
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lonni24
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2008. május 05. - 19:13 » |
|
Kedves lonni24. Nem akarok kakacoskodó lenni konzi  Rendben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nuccio
Klubtag
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2008. május 05. - 15:05 » |
|
Jó az új arculatunk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy a mondanivalód szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.
|
|
|
konzzi
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2008. május 05. - 12:23 » |
|
Mit zavarnak a régi felhasználók?
Természetesen az inaktiv tagokra gondoltam, amúgy a tárhelyet a fölösleges viták és 3 topikok amik ugyanarról szólnak jobban terhelik mint 100 db reg. http://forum.subaruklub.hu/memberlist.php?mode=joined&order=ASC&start=0 e link alatt vannak azok a tagok akik az első napokban reggeltek a subaru forumra, 11 ember-t 2 éve nem láttam hozzászólni vagy olvasni a forumt, de senkit sem zavar. Kedves lonni24. Nem akarok kakacoskodó lenni,de a nyitóoldalra a tavalyi találkozó helyett nem a FRISS információkat kellene kitenni?? konzi 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
konzzi
|
|
|
|