|
mk999
Junior Cabriofan
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 2012. január 28. - 23:58 » |
|
Sziasztok! Eladó Astra F Cabrio tetőhöz hidraulika cső jobb oldalra, párban. Hibátlan állapotú! Ha érdekel valakit, írjon, vagy hívjon ezek valamelyikén: 30/630-7399 20/805-8195 Átvehető: Veresegyházon (Amennyiben dolgom van Pesten, be tudom vinni.) Üdv!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zolo
Cabrio Veteran

|
 |
« Válasz #165 Dátum: 2011. december 28. - 09:19 » |
|
Velkáminklább! Astrával nekem nincs konkrét tapasztalatom, de a klubban van pár. Ez a sima 8 szelepes motor nem egy erőgép, de primitívségéből adódóan a világból kivisz. Sok szerencsét a kocsihoz!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Just shut up and drive! ;-)
|
|
|
|
|
|
chr01
Junior Cabriofan
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 2011. szeptember 25. - 08:04 » |
|
SZia! Üdvözlet minálunk. CSECSE -t keresd privátban, lehet Ő tud segíteni neked. Üdv, Komi ...*** chr01 ciao ***...
...eloszor is udv a csapatnak...
...mindjart egy keressel fogom kezdeni :: opel F astra tetomozgato releknek ( hatul a csomagtarto jobb oldalan talalhato negy darab ) a foglalatainak pontos vezetek bekoteseinek a sorrendje kellene foto formajaban ( a mail cimemre v ide linkelve ) vagy bekotesi rajz is megfelelne...
...koszonom...
... *** chr01 ciao ***.... ...koszonom a segitseget idokozben sikerult keriteni egy eredeti nemet cabrio F kapcsolasi rajzot es az alapjan orvosolni a problemat :-)... ...hamarosan amint idom engedi scaneles utan feltoltom ide a rajzot hogy barki hozza ferhessen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KoMi
Adminisztrátor
Cabrio Freak

|
 |
« Válasz #162 Dátum: 2011. január 31. - 09:24 » |
|
SZia! Üdvözlet minálunk. CSECSE -t keresd privátban, lehet Ő tud segíteni neked. Üdv, Komi ...*** chr01 ciao ***...
...mindjart egy keressel fogom kezdeni :: opel F astra tetomozgato releknek ( hatul a csomagtarto jobb oldalan talalhato negy darab ) a foglalatainak pontos vezetek bekoteseinek a sorrendje kellene foto formajaban ( a mail cimemre v ide linkelve ) vagy bekotesi rajz is megfelelne...
...koszonom...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
___|___\___ |(O)_____(O)| "Élvezd a kabriót feel the sunshine..."
|
|
|
|
chr01
Junior Cabriofan
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 2011. január 27. - 14:35 » |
|
...*** chr01 ciao ***...
...koszonom...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KoMi
Adminisztrátor
Cabrio Freak

|
 |
« Válasz #160 Dátum: 2010. november 30. - 13:43 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
___|___\___ |(O)_____(O)| "Élvezd a kabriót feel the sunshine..."
|
|
|
Omegatd
Junior Cabriofan
Renegát
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 2010. május 02. - 14:21 » |
|
E Kadett Cabrióhoz keresek jobbos tetőnyitő szerkezetet komletten...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsilkal
Junior Cabriofan
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 2007. augusztus 01. - 07:41 » |
|
Sziasztok! Nekem egy 92' KADETT CABRIO-m van és KERESEK hozzá tetőt, mert az enyém több helyen meg van sérülve. Ha van ötlet akkor azt megköszönöm!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tyb
Vendég
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 2007. május 20. - 09:23 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 95-ös F-Astra Cabrio-ra érdekelne, hogy ponyvatakarót lehet e valahogy venni, vagy utángyártatni. Az úgy sajnos hiányzik nekem onnan nagyon köszi fogós kérdés...ebayen biztosan találsz. itthon talán csináltatni lehet a legegyszerűbb (bármilyen ponyvás sztem tud)...esetleg hívd fel a csergőéket ( www.csergoe.hu) hogy van-e bár nem tudom mennyit kérhetnek érte ha van... :roll: Köszi szépen. Akkor próbálkozom. Bye
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gelko
Senior Cabriofan

|
 |
« Válasz #156 Dátum: 2007. május 19. - 13:23 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 95-ös F-Astra Cabrio-ra érdekelne, hogy ponyvatakarót lehet e valahogy venni, vagy utángyártatni. Az úgy sajnos hiányzik nekem onnan nagyon köszi fogós kérdés...ebayen biztosan találsz. itthon talán csináltatni lehet a legegyszerűbb (bármilyen ponyvás sztem tud)...esetleg hívd fel a csergőéket ( www.csergoe.hu) hogy van-e bár nem tudom mennyit kérhetnek érte ha van... :roll:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tyb
Vendég
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 2007. május 19. - 08:26 » |
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. 95-ös F-Astra Cabrio-ra érdekelne, hogy ponyvatakarót lehet e valahogy venni, vagy utángyártatni. Az úgy sajnos hiányzik nekem onnan nagyon köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Omegatd
Junior Cabriofan
Renegát
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 2007. április 07. - 14:36 » |
|
Húsvét másnapján, régi szokás szerint, fogadják szívesen az öntöző legényt. Én még a legénységhez igaz, kicsi vagyok, de azért öntöző legénynek mégis csak felcsapok. Esztendő ilyenkor megint csak itt vagyok, ha e locsolásért piros tojást kapok! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gelko
Senior Cabriofan

|
 |
« Válasz #153 Dátum: 2007. április 06. - 18:15 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gelko
Senior Cabriofan

|
 |
« Válasz #152 Dátum: 2007. március 20. - 09:32 » |
|
vaterán van kadett e cabrio tetőcsomagtartó.láttad ? Nem találtam meg. Ilyesmire gondoltál? igen vmi ilyesmi... én sem találtam már de Blitznek volt fent és mintha azt mondta volna múlthéten hogy van még neki egy....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|